Det kom ord – del I

Jag har ju ett Instagramkonto under namnet Det kom ord där jag samlar korta texter jag skrivit. Enkla meningar, små textfragment och dikter som jag vill spara och dela med andra. Oftast blir det ett par bilder i månaden och nu tänkte jag att vi skulle kolla på några som jag postat från i slutet av april fram tills nu.
 
håll mig
 
vårstädning
 
vårkänslor
 
häggblomning
 
passagerarsätet
 
vakna
 
ska hända
 
nattljus
 
alltidj ag
 
tomgång
 
smaka ord

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Hej 🙂

    Vilken härlig blogg du har! Full med intressanta tankar och inspiration. Jag arbetar på en konsultfirma för digital marknadsföring, där vi bland annat arbetar med Pelican Self Storage. Pelican erbjuder smarta, prisvärda och säkra förvaringslösningar till både privatpersoner och företag. Det blir som en förlängning av hemmet, vilket vi alla kan vara i behov av under flytt, renovering, eller kanske bara när sommaren är över och vi vill göra mer plats för höstmys där hemma. Om du är intresserad gör vi gärna ett samarbete med dig, så kan du dela med dig av din Pelican-upplevelse till dina läsare. Ta en titt på deras hemsida https://pelicanselfstorage.se/ och hör av dig om det ser ut att vara något för dig.

    Hoppas att du får en härlig start på veckan!

    Maja Räftegård

  2. Julia! Du skriver så bra! Det där första om att hålla gick rakt in i hjärtat. Det är så sant i all sin enkelhet. Fortsätt att skriva och dela med dig, jag njuter av vartenda ord.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *