Utkast februari 2017

Tack för alla era svar på vad ni vill läsa om, det är så kul att få veta! Någon önskade också mer små anteckningar och tankar från mobilen, så här kommer ett till inlägg med utkast som jag sparat. Här finns del 1 och del 2 för er som önskar mer.
 
glas
 
mental vinterkräksjuka
 
moon
 
tisdag
 
blocket.se
 
tunneln
 
håll grytan kokande
 
hög puls
 
solen isarna farbröderna

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Julia, din blogg håller alltid hög kvalitet, men på sista tiden tycker jag att dina inlägg hoppat upp ännu ett snäpp i kvalitet. Du har en bra blandning, helt enkelt! Så tack för att jag får läsa dina tankar, stora som små.

  2. Har en fråga som inte alls har med detta att göra men som jag kom att tänka på när jag läste "jobb". Vad jobbar du med? Btw kom din blogg upp bland mina mest besökta sidor idag, så bra! Puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *