Ni bestämmer – jag skriver

shadows
Illustrerar detta inlägg med en djup bild jag tog när jag låg hemma i sängen en decembereftermiddag och stirrade rakt fram. Varsågoda.
 
Okej, nu tänkte jag att vi skulle ägna oss lite åt demokrati i denna blogg. Under en väldigt lång tid har det nämligen bara varit jag som bestämt vad den ska innehålla, så jag tänker att det är dags att även ni får tycka till. Jag har helt enkelt plockat fram ett gäng förslag på rubriker som ni får rösta emellan och de som får mest röster förverkligar jag till riktiga inlägg. Det är även tillåtet att komma med egna kreativa förslag om man sitter på önskeinlägg, sådant är ju bara trevligt! Välj era tre favoriter ur listan, skriv dessa i en kommentar och posta här nedan. Jag gör en sammanställning på typ… onsdag eller när jag känner att tiden är mogen och så rullas resultatet ut succesivt. Hurra för blogg-demokrati!
 

Rubriker att välja på

 
1. Trevliga ställen (typ restauranger/barer/klubbar) ni hittar mig på i Stockholm
 
2. Intervju med någon/några av mina goda vänner, exempelvis:
 
a) Markus – personen jag tillbringat hundratals timmar med i konferensrum, den enda (förutom min mamma) som ringer mig (alla andra har gett upp eftersom jag inte svarar) och som alltid bemöter min ångest med ”det är lugnt Julia, jag har gjort saker som är mycket värre”.
 
b) Madeleine – min 90’s bitch som får Ernst Kirchsteiger att framstå som en person med tummen mitt i handen och det kreativa geniet som möblerar om oftare än vi andra byter sängkläder.
 
c) Mamma – kvinnan som födde mig och såg till att fylla mig med kloka värderingar, som har mästerlig koll på sin trädgård och skriver låtar när hon får feeling.
 
3. En analys av hur mitt bloggande (bilder och text) såg ut för typ fem år sedan
 
4. Bilder och beskrivningar av random krafs som jag sparat i mina byrålådor för att de har något slags emotionellt värde
 
5. En lista över saker jag stör mig på som man inte borde störa sig på för man är en osympatisk och oskön person då
 
6. Mina konstigaste Spotify-listor
 
7. Saker som andra har som jag är avundsjuk på
 
8. En lista över ord jag alltid stavar fel på eller måste dubbelkolla
 
9. Tydliga tecken på att jag kommer bli en kulturtant i framtiden
 
10. Önskeinlägg

Delta i diskussionen

41 kommentarer

 1. 1, 6, 8! Är alltid kul att få nya tips på ställen att besöka i Stockholm, även om man bott här hela sitt liv. Och dina musiktips är alltid så himla bra!

 2. Önskeinlägg: Om livet som copywriter, hur jobbet ser ut, hur man lyckas i branschen etc. Allt som är värt att veta helt enkelt, för någon som otroligt gärna vill lyckas lika bra som du gjort!

 3. Lätt; "2. Intervju med någon/några av mina goda vänner…" Gärna alla tre!!

  Eller önskeinlägg;
  "Skrivtips"
  "Drömmar (inför framtiden) jag har"

 4. JA ALLA! himla bra idé (:

  Annars vore det fantastiskt att få ta del ännu mer av dina små anteckningar och tankar från mobilen och annat, ditt språk är så otroligt bra!

 5. Skulle vara roligt med intervjuer! Tänkte även på avundsjuk-alternativet: vad har du för syn på avundsjuka? Anser att det är onödigt att lägga tid på att vara avundsjuk men det är så klart nyttigt att analysera sin egen avundsjuka för att acceptera den. Skulle inlägget handla om materiella ting eller mer abstrakta saker? Vore hur som helst spännande att läsa om hur du ser på just avundsjuka! Trevlig måndag, puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *