Kaffe och mjölk

morgonkaffe
God… nånting. Klockan är 14 och långt efter morgon men jag har fortfarande inte lämnat sängen. Det är en gråmulen, oplanerad lördag och jag sitter här med kaffe och mjölk. Drog fram en blommig kimono-liknande sak som jag köpte för 40 kr i en second hand-affär i Tokyo och håret är fortfarande sovrufsigt.
 
kaffe med mjölk
Att dricka kaffe i sängen är alltid en risk, men att lämna den kändes ännu farligare idag.
 
säng
I högtalarna har jag Säkert!s nya album. Jag älskar Annika Norlin, hon är ett geni. Bästa låtarna just nu är: Allting flyter, Kommer hända och Dian Fossey. Unna er en lyssning och en kopp kaffe, det är ju lördag.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Det er så fint det øverste bildet! Og ja enig, føler også at det er farlig å gå ut generelt i dag og har mest lyst til å være inne i sofaen med kaffe og noe semi-underholdende på TV. Ha en fin helg videre!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *