Kul på Twitter

Inspirerad av Sandras inlägg kollade jag igenom vad jag favoritmarkerat på Twitter den senaste tiden. Mellan alla gnälliga debatter och medvetna missförstånd från näthatare finns det ju faktiskt en hel del guldkorn – så här kommer några utvalda tweets som jag skrattat åt lite extra. Vill ni följa mig heter jag @juliaeriksson, jag kan dock inte utlova att jag är lika rolig som alla här nedan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Delta i diskussionen

22 kommentarer

  1. Alltså älskar hahaha
    Jag har gett upp twitter för längesen, men jag går in bara för att kolla ditt konto med jämna mellanrum!

  2. Haha, jag dör. Tur att jag jobbar hemifrån så inte kollegorna tror att jag har tappat det när jag sitter och asgarvar för mig själv…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *