Sju dagar, sju dikter

Jag räknar dagarna i väntan på vaccinet. Inser att det fortfarande är flera veckor kvar innan det kan bli min tur. Det är svårt att förhålla sig till tid som rör sig sakta framåt under ett år som springer iväg. För att distrahera mig själv drar jag igång olika små projekt. Jag vet inte om det är en grej som alla gör, men jag kommer ständigt på mig själv med att söka efter koncept i min vardag. Hittar på fiktiva ramar för att göra dagarna lite tydligare och livet något roligare. Förra veckan bestämde jag mig för att ha diktvecka och posta ett nytt inlägg varje dag på mitt instagramkonto Det kom ord. Sju dagar och sju dikter blev det. De flesta skrivna mellan 23 och 00, precis som det tenderar att bli med mina projekt… Den här veckan tänkte jag klä mig i second hand-fyndade grejer i så stor utsträckning som möjligt. Och veckan efter det blir det nog ett kokboksprojekt. Lite så håller jag på, i väntan på vaccinet.

Här är alla dikterna jag skrev förresten. Har ni någon favorit?

drömmar sökandet skavsår ytan bordsskick närvaro som du

Delta i diskussionen

9 kommentarer

    1. Fint! Tyckte extra mycket om den med livet som blir enklare att tugga när kanten är avskuren:)

  1. Älskar sättet du skriver på. Tycker allra mest om ”Alla dessa dagar…”
    Relaterar

  2. Fastnade särskilt för ”Strör ord i drivor”, så lekfullt bildspråk. Längtar till din framtida diktsamling går i tryck! (I min värld borde det definitivt hända alla fall! Helst flera!)

  3. Oj, hur ska jag välja en favorit. Otroligt fina dikter. Du är duktig!

  4. Alla är så himla fina! Svårt att välja en favorit men ”Alla dessa dagar…” träffar lite extra <3

  5. så fina dikter! Svårt att välja, men min favorit är nog ”från en dag till en annan…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *