Spegelstilen x 6

Ibland vill jag dokumentera vad jag har på mig lite snabbt och enkelt. Då blir det bilder i den ovala furuspegeln med soffan i bakgrunden, lite plottrigt men ganska härligt också. Här är ett urval av bilderna och kanske också lite inspiration till hur man kan klä sig i den envisa övergången mellan vinter och vår.

cowboy

En dag var jag Södermalmscowboy i vintagefyndad western-skjorta med silverbroderier. Till det en gammal scarf från & Other Stories, jeans jag fått av min kompis Graziella när hon rensade sin garderob och vita boots från H&M.

prickig prickig

I söndags åt jag brunch iförd en mörkblå klänning med prickar som jag köpt second hand och kortat lite. Förutom den bar jag bruna mockastövlar och en chunky guldkejda (som jag skrev att jag var på jakt efter här) och sedan lyckades hitta på Myrorna.

prickig + väst

En av de där första dagarna i mars då man trodde att det var vår klädde jag mig i ljusblå prickig klänning och stickad väst med broderade blommor. Båda från Monki men för ett tag sedan.

randig + skjorta

I början av den här veckan testade jag en kombination som kändes lite märklig i huvudet men som blev fin på, tycker jag i alla fall. Den blå- och rödrandiga tröjan är från H&M och den olivgröna silkesskjortan är köpt second hand. Jeansen är från Monki.

rutig kavaj rutig kavaj

I tisdags åkte den rutiga kavajen på. En second hand-fyndad sådan till ingens förvåning. Till den bar jag supergamla jeans, svarta loafers och gula strumpor från Monki. Under hade jag en långärmad stickad pikétröja från Zara.

prickig + rutig prickig + rutig

Och igår såg jag ut så här med prickar och rutor i en mix. Kavajen är ett gammalt second hand-köp, midjeväskan kommer från Cos och Gucci-klockan har jag köpt på auktion. Den prickiga långklänningen är ett Sellpy-fynd. Under mitt köpstopp av nya kläder har jag upptäckt hur extremt mycket som finns där och vilka kap man kan göra om man har lite tålamod. Kanske att det får bli ett eget inlägg om det ifall ni är intresserade?

Nu ska jag såga till några hyllplan och äta halloumitacos. Hoppas att ni har en fin helg!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. så fin kombination med den skjortan och den randiga tröjan! och ja, ett inlägg om Sellpy hade varit väldigt uppskattat. jag blir mest överväldigad av den enorma mängden kläder och de fula bilderna haha..

  2. Tack för inspirationen!! Du har fasiken bäst stil på internet 💯🎉✨

  3. Men vad fint du klär dig!! Blir alltid glad av såna här inlägg. Är verkligen i behov av en sellpy guide, har varit inne och kika några gånger men blir alltid avskräckt pga vet inte hur man ska navigera bland alla miljoner saker?? Så det hade verkligen uppskattats 🙂

  4. Jättegärna ett inlägg om Sellpy! Försöker ha tålamod men det är ju så mycket skräp

  5. Ja! Ett inlägg om Sellpy hade varit roligt. Du har så snygg stil!

  6. THB tror jag jag föredrar ”plottriga” outfitbilder över sånna tagna typ mot en vit vägg, liksom du är ju en vanlig människa i ett vanligt liv? Förväntar ju mig inte att du ska fota dina outfits som om du var en modell i en studio om du fattar vad jag menar? Puss o kram! Fina och inspirerande outfits som vanligt!!

  7. Tack för en jättefin blogg som jag har följt sedan urminnes tider! För övrigt är det den enda jag följer. Du som lyckas komma på så kreativa och inspirerande outfits, om du någon gång har lust att dela med dig av outfits att bära utomhus i den annalkande våren skulle jag läsa med nöje! Hur kan man klä sig snyggt för stadsflanerandet, transportsträckan till mataffären eller utflykten ut i skog och mark?

    1. Tack, vad fint skrivet! Och vilken kul fråga, låt mig fundera och återkomma!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *