Alla mina klädval vecka 3

Ännu en vecka har gått och jag har tillbringat den på exakt samma ställe som de senaste tio månaderna, det vill säga hemma. Jag förstår att det är ett privilegium att kunna jobba hemifrån och slippa utsätta sig för fler risker, men samtidigt ska jag inte sticka under stol med att jag börjar bli lite trött på att bara vara i min etta och ha olika videomöten dagarna i ända. Särskilt förvirrande är det nu när jag börjat ett nytt jobb men befinner mig på precis samma plats som när jag hade mitt förra arbete. Ibland undrar jag om mitt huvud ens har förstått vad som händer och var jag jobbar…

Nåväl, även om kontorsmiljön inte är särskilt stimulerande och spännande så vill jag ju i alla fall anstränga mig lite när jag öppnar garderoben på morgonen, om så bara för min egen skull. Och eftersom jag kände att fler än mina kollegor på Teams kanske skulle kunna uppskatta att se mina olika klädval, fotade jag av dem för att dela med er. Så här är alla mina klädval för vecka 3!

orange

Veckan inleddes färgstarkt i knallorange stickad tröja och blå manchesterkjol. En fin och lite ovanlig färgkombination i min bok. Till det hade jag strumpbyxor och vita stövlar som får mig att stå stadigt på jorden.

beige

På tisdagen plockade jag fram en kär gammal favorit, en khakifärgad overall som matchades med beiga kängor. Under den hade jag en vit t-shirt och en liten rosa scarf i halsen.

vinröd

I mitten av veckan kände jag att det var dags att vässa till sig och plocka fram en kostym. Det blev en vinröd i manchester som jag kombinerade med en olivgrön silkesskjorta. Oväntat bekvämt faktiskt och varmt och skönt med dubbla lager så här års.

brun

På torsdagen klädde jag mig ton i ton med rutig kavaj och chokladbruna byxor. Helst av allt hade jag velat ha en lite chunky guldkedja till detta för att bryta av, men köpstopp på nyproducerade saker råder hos mig just nu och jag har ännu inte lyckats hitta någon på andrahands-marknaden. Jag får helt enkelt fortsätta att hålla utkik framöver.

grön

Veckan avslutades med ett par knallgröna byxor och en svart blus med volanger, de är dock lite svåra att se på den här bilden. Till det lackloafers och rött läppstift. Grönt har verkligen gått och seglat upp som en favoritfärg i garderoben numera och de här byxorna används flitigt.

I morgon börjar en ny vecka och då väntar nya expeditioner i garderoben. Jag har en plan om att jag ska plocka fram ett gäng gamla favoriter som jag inte burit på länge och försöka kombinera dem på nya sätt. Vi får väl se om jag lyckas! Vet ni vad ni ska ha på er?

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Kul! Jag tar på skorna när jag går ut på min dagliga promenad, men här är det mest för bildens skull. 🙂

 1. Hejjjjj älskar din stil <3

  Undrar om du har någe tips på fin kostym för ej så himla mycket pengar? Gärna med utsvängda brallerrrr

 2. så fint!! för mig blir det sjukhuskläder, går på min praktik idag!

 3. jättefina! Jag är så dålig på att ta på mig ”riktiga” kläder när jag jobbar hemma, har mest glidit runt i underställsbyxor och tjocktröja. Ska försöka ta inspiration från dig och faktiskt klä på mig, saknar att rota i garderoben och hitta nya kombinationer!

  1. Ja, testa en vecka och se hur det känns! Jag har så svårt att hitta fokus om jag har myskläder, får liksom inte känslan av att jag jobbar om jag inte klär på mig ”ordentligt”, men man är ju olika.

 4. Har hela det här året levt i underställ, väldigt bekvämt förvisso, men det hjälper mig att tänka att jag kanske skulle använda lite andra kläder emellanåt… och blir så sugen på att skaffa en kostym!

  1. Ja, underställ är ju otroligt bekvämt, det går inte att förneka. Men personligen älskar jag att välja kläder efter mitt humör och att få lite rotation i garderoben. 🙂

 5. Så fint, i synnerhet kavajen och overallen! Undrar apropå ingenting alls vad som blev av din bananlampa? Har tittat på liknande och så dök din upp, så jag är lite nyfiken på om den dog eller om du tröttnade på den. Ny läsare 🙂

  1. Åh, den finns kvar i ett skåp här hemma. Gillar den fortfarande mycket, har bara inte riktigt hittat rätt plats för den i den här lägenheten. 🍌 Välkommen hit förresten!

 6. Så fina outfits! Och så vackert hår du har. Inspirerande post, precis som alla andra har jag också mest glidit omkring i mjukisbyxor, men nu skall jag ta tag i färg och form igen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *