Utkast vintern 2018

De är lite färre nu. De där utkasten med lösryckta meningar som samlas i min telefon. Kanske för att de flesta blir till innehåll till skrivkursen istället. Till längre noveller, strukturerade dikter och textanalyser. Men rätt vad det är så dyker de upp – en rad eller kanske flera. Några ord som måste ut, ner, in, fram. Så här kommer en till samling med utkast från vintern som gått och som är, plus en liten sonett på slutet bara för att den förtjänade sällskap.
 
årets sista
 
förälskad
 
falla
 
för andras skull
 
januarinatt
 
ska hönda
 
grus
 
medhårs
 
snöfall
 
ny dag
 
sonett för sommarnätter
 
PS. Om du gillar det och vill läsa fler, så hittar du dem här: del 1del 2, del 3, del 4 & del 5.

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Om jag gillade det!? Fullkomligt älskar. Hittade till din blogg prick precis nu och läste samtliga fem delar av dessa perfekt formulerade ord. En bild säger mer än tusen ord heter det ju fast då har de inte sett någon som formulerar sig såhär! Briljant. Wow vilka känslor och sinnesstämningar du fångar i bara en mening eller två!!!

  2. Har just hittat hit från en annan blogg och dessa ord och meningar är precis vad jag vill läser just nu! Så fint skrivit, du målar mycket med få ord.

    Och lyriken som handlar om vem ska falla först, snön eller hon- perfekt.

  3. Hamnade på din blogg av en slump och har nu läst alla utkast flera gånger. Man blir helt tagen av dina texter. Otroligt vackert.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *