Onsdagspeppen

onsdagHej från en glad prick! Idag vaknade jag på gott humör och med en känsla av att vara elva år, ha en helt ledig dag framför sig och få titta på sommarlovsmorgon med Mirror mirror (någon mer som minns detta fantastiska program?). Dock är jag inte alls sommarlovsledig än, så den känslan fick jag städa undan snabbt, men bara 10 dagar till semester känns ändå väldigt överkomligt.
 
onsdagSommarvärmen och semesterpeppen till ära hoppade jag i outfiten ni ser på bilderna ovan. Den består av mörkblå fuskmockashorts från Mango som luddar av sig något ofantligt (minus för det), rosa supergammal blus från Monki, vintageklocka, guldigt armband från & Other Stories, svart väska från Whyred och skor i modellen Gazelle från Adidas.
 

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. MIRROR MIRROR! Kan komma på mig själv att nynna introlåten ibland. (Nu tillexempel.) Så himla bra jag tyckte det var. Testade alla speglar jag kunde i hopp om att någon skulle vara magisk.

    Så fina kläder och pepp med semester! Jag får också semester(i och för sig semester nr 2) om 10 dagar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *