Tre måndagstips

Ett skepp kommer lastat med måndagsinspiration! Närmare bestämt tre olika tips från några av mina favoritområden på M här i livet: mat, musik och mode.
 

Mat 

kikärtsgyros
 
kikärtsgyros

Med lånat recept från en annan Julia, nämligen Tuvessonskan, lagade jag ikväll kikärtsgyros med egen majonnäs. Det blev supergott men det var lite knixigt att få till majonnäsen på egen hand. Att hälla oljan i en tunn stråle samtidigt som man mixar och ska undvika att hela bunken flyger iväg kräver sin precision. Dock var det värt tålamodet för resultatet blev verkligen aptitligt och mättande! Här hittar ni receptet om ni vill prova att laga det själva (gör det).
 

Musik

blood orange

Blood Oranges första album Cupid Deluxe är en sådan skiva som jag kommit tillbaka till gång på gång och aldrig riktigt tröttnat på. Dessutom gjorde han en grym livespelning på Way Out West 2014. När nya albumet Freetown Sound släpptes förra veckan var jag alltså inte sen med att kasta mig på play-knappen. Hands Up och Best To You är mina favoritlåtar hittills, men jag tycker ni ska lyssna på hela albumet som ni hittar här.
 

Mode 

weekday 1
 
weekday 2
 
weekday 3

Avslutningsvis så klickade jag mig in på Weekdays hemsida i jakt på en t-shirt som min kusin efterlyste och snubblade då över deras senaste lookbook. Tycker stylingen här var så enkel och fin! Lätt att härma själv utan att köpa prick alla plagg på bilderna och med väldigt fina färgkombinationer. Jag har dessutom en hangup på höga strumpor i sneakers till bara ben så det landade extra rätt hos mig nu.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *