Z + T = sant!

möhippa
Idag efter jobbet tog jag tåget mot Göteborg och nu sitter jag på en säng här på västkusten. I morgon gifter sig en av mina bästa vänner, Zaza, utanför Uddevalla och det ska bli så kul att få fira den dagen tillsammans med henne, Therese och alla gäster.
 
möhippaI början av juni samlades vi hela universitetsgänget som pluggade tillsammans och kidnappade Zaza för en möhippa. Vi började på hennes gård ute på landet och bilade sedan ner längs kusten med stopp längs vägen.
 
möhippa
Under dagen lekte vi lekar, åt en massa god mat och utdelade uppdrag. En ganska snäll möhippa med fokus på det vi gillar allra mest – att umgås, dela minnen och skapa nya.
 
möhippaVårt sista stopp på resan blev ett stort hus precis intill havet i Onsala – hur magiskt ställe att bo på?
 
möhippa
Där hade vi en superfin kväll och nu i helgen är det alltså dags för bröllop! Det ska bli så kul och spännande och fint att få fira kärleken.
 
möhippaAtt göra det med detta gäng ska dessutom bli extra härligt. Världens bästa lördag stundar alltså, hoppas att ni får det fint också!
 

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. åh kan du inte snällasnälla berätta mer i detalj om vilka lekar och uppdrag ni körde på? håller på att planera min bästis möhippa nu och är i desperat behov av tips!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *