Det räcker så, tack.

det räcker så, tack
 
Jag kom på mig själv med att nästan inte vilja dela den här spellistan för att jag tycker den är så bra och vill behålla den för mig själv. Men så vet jag hur kul jag själv tycker det är att hitta nya låtar och så tänkte jag att det är väl lika bra att vara snäll och bjuda vidare. Så, här kommer min allra bästa spellista just nu. Den känns så fulländad att jag döpte den till ”Det räcker så, tack.” för det behövs liksom inget mer. 57 minuter perfektion och en blandning av gammalt och nytt. Jag hoppas att ni kommer att gilla den lika mycket som jag gör!
 
Lyssna genom att klicka på bilden eller i spelaren här nedanför. ↓ Tjing!
 
[spotify id=”spotify%3Auser%3Asolig%3Aplaylist%3A0P7um0GZVzDqf5YHUb1f3e” width=”300″ height=”380″ /]

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *