Reebok Club C 85 Vintage

sneakers
Förutom att det återigen är ljust när man går hem från jobbet så är ett av mina bästa vårtecken nya vita sneakers. Känslan av att få lyfta på locket till skokartongen, veckla ut det prassliga papperet och plocka upp två skinande vita skor. De där första dagarna när man alltid är extra försiktig, går omvägar kring lerpölar och aktar sig för grus. Man gör det fastän man vet att några veckor senare är de kritvita skorna ett minne blott och i takt med att sommaren anländer har de blivit sådär perfekt ingådda och lagom slitna. Samma historia varje år, ett klassiskt vårtecken.
 
sneakersI år landade valet på ett par äggskalsvita Reebok-sneakers med namnet Club C 85 Vintage, inspirerade av en klassisk tennissko. Den har ljusblå detaljer och en supermjuk insida.
 
sneakers
Förutom det faktum att sneakers är typ det skönaste man kan gå runt i, så tycker jag också att de passar himla bra till de flesta outfits. Allra finast är de nog till ett par brunbrända ben men i väntan på det får jeans och andra byxor duga.
 
sneakers
Nu börjar den första försiktiga tiden med välplacerade steg och noga avtorkning, men snart hoppas jag att vi slirar runt på Trädgården, fullt obrydda om smuts, grus och damm. Vilka sneakers sitter på era fötter i vår?

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Har alltså riktiga problem med att hitta ett par skor inför våren, men just nu är jag lite sugen på att slå till på ett par sneakers jag också. Så fint ju!

  2. aaaah dessa har jag försökt fa tag pa i evigheter, men de är ju slutsalda ca. överallt! var köpte du dem eller har du nagot tips kanske? 🙂

  3. Hade precis bestämt mig för att jag inte orkar gå ner i källaren för att hämta upp vårkläderna, men så såg jag dessa och insåg att mina Reebooks ligger där nere och orken kom tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *