Saturday Snapshots

Vaknade upp idag och kände mig ungefär lika själlös som cafékedjan Wayne’s Coffee. Antar att det är en kombination av grått väder, för mycket att göra och förmågan att inte orka göra något utan istället strunta i allt. Nåväl, jag har i alla fall pocherat ägg, köpt rosé, fönat håret och ätit lördagsgodis så snart vänder väl denna dag också. Utöver det har jag fångat några små fragment av min lördag på bild, typ detta:
 
sneakersApril betyder vårskor. Har även försett golvet i min hall med en lång matta eftersom jag inte riktigt står ut med känslan av kommunal verksamhet som detta plastgolv framkallar. Önskar jag kunde ha fiskbensparkett överallt som i vardagsrummet.
 
kvistar
Fick feeling och hämtade in ett försenat påskris. Har ärligt talat ingen aning om vad för slags kvistar detta är men de hade små gröna knoppar på sig och växte i en dunge utanför mitt hus så jag plockade med några in.
 
sängMen den allra bästa känslan måste ändå vara att få gå och lägga sig igen efter frukost. Så skönt.
 
snödroppar
När jag var på kvistjakt hittade jag också lite snödroppar, var tvungen att plocka med några in och ställa på köksbordet.
 
soffaOch så här ser mitt vardagsrum ut nu. Passade på att köpa en matta dit också när jag ändå var i farten.

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. ditt vardagsrum ser så fint ut! 🙂 och jag har precis samma känsla idag, det är något med helgdagar och grått väder, det blir så tråkigt!

 2. vad fint du har det hemma då! kan hålla med om känslan när man kryper ner i sängen igen efter frullen, får nån flashback till lov från skolan när man var kiddo <3

 3. Hej Julia!
  Jag har precis hittat din blogg och tycker den är otroligt fin och så mysig. Kan inte du visa lite hur du bor och hur du har tänkt kring inredning?
  Äger du huset eller hyr du?

  Tack för mysig blogg!
  Kram från Emma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *