Matinspiration

Min bästa söndagssyssla är (förutom att gå på museum) att ligga och kolla på goda maträtter på Pinterest, i bloggar och kokböcker. Sedan väljer jag vilka rätter jag ska äta i veckan och om orken räcker till så går jag och handlar allting också. Nu är klockan snart tre och min mage kurrar av all matinspiration, här är lite goda saker som jag hittat:
 
matinspiration
 
 
Efter lite velande landade min veckomeny på rårakor, snabbnudel-ramen och halloumitacos med jalapeñomajonnäs – det känns som en perfekt trio från tre olika världsdelar och helt vegetariskt. Nästa vecka ska jag prova några fler av recepten ovan. Vad kommer stå på er meny?

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Vi ska bland annat äta nötpasta med morot, sojabönscarbonara och en gratäng med quinotto, quornfiléer och tryffelolja. Tror det kommer bli en väldigt god vecka ^^

  2. men alltså såg ju magiskt gott ut! själv ska jag försöka mig på röbetsrisotto, zucchiniplättar med fetaost och grönsaksbullar i tomatsås i nästa vecka! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *