Timmarna före festen

före festen
 
Man älskar ju fest, det gör man. Men nästan lika mycket som jag älskar själva festen älskar jag timmarna innan. Ibland kanske ännu mer. Det är lördag och jag har gott om tid att göra mig i ordning. Tar en liten tupplur på eftermiddagen, duschar länge och grundligt. Gör inpackningar och smörjer varje millimeter av kroppen. Väljer länge bland nagellacken för att hitta den där perfekta nyansen. Äter smågodis och dricker kaffe. Slår på en peppande playlist och lockar håret. Sminkar mig utan att stressa och smsar några kompisar för att höra hur det går för dem. De där timmarna innan, fyllda av fullkomligt ytliga förberedelser men ändå så rogivande. Jag älskar dem. Nu börjar festen!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. alltså SÅ peppt inlägg!!! nu sitter jag ju iofs bara hemma en lördagskväll (men det gör inget för den där känslan du beskriver har jag precis haft i flera dagar pga resa). så jäkla najs att bara peppa igång sådär. min bästa grej var fixarölen, dvs ölen man tar medan man väljer kläder och sminkar sig. och lyssnar på pop och/eller bra vev. bäst. puss!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *