Det vänder nu

det vänder nuHej! Här kommer en spellista till er. Det var verkligen inte igår jag knåpade ihop en sådan, så jag kände att det var dags igen. Inspirerad av den första vårsolen, peppande trummor och grusiga trottoarer fick den namnet Det vänder nu. För det gör det faktiskt. Sakta, sakta smyger sig våren hitåt och då tänker jag att vi möter den med detta i öronen. Puss och play!
 
Låtar: Backdrop People – Ebbot Lundberg & The Indigo Children · Håller mig på kanten – Joel Alme · Fire Hits the Snow – Amanda Bergman · So Long Sun – Communions · Higher – Rihanna · Pressing On – Bob Dylan · Numb – Max Jury · Town & Country – Bibio · How Can Our Love Be Blind – Postiljonen · Help Me Run Away – St. Lucia

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *