Staycation i Midsommarkransen

meze
 
meze
 
frukost
 
vägg
 
isdans
 
fönster
 
frukost
 
Recept på en bra helg:
4 vänner
1 stor lägenhet
massor av mat
1 sällskapsspel
ett flertal glas vin & drinkar
1 Taylor Swift-album
1 film
många skratt
1 vinterpromenad
obegränsade samtal om högt och lågt
 
Gör så här:
Samla alla vännerna och handla mat och dryck. Stäng in er i lägenheten, tillaga middagen (förslagsvis meze) och ät. Skratta och prata massor tills klockan är mycket. Gå och lägg er och unna er en lång sovmorgon. Ät en långsam helgfrukost och lyssna på Taylor Swift. Masa er ut på en promenad till Vinterviken och snurra runt en stund på isen. Gå hem och blanda en varm äppeldrink. Laga en sen lunch beståendes av chèvre chaud. Spela två omgångar med sällskapsspel (kanske Pandemic) och ät godis. Börja laga middagen, tacos med marinerad halloumi, mangosalsa och guacamole är sjukt gott och kommer försätta er i garanterad matkoma. Fortsätt samtalen, gärna på oklara ämnen (”hur floatar man i en dejtingrelation?”, ”mansfötter”, ”vad är tjänstepension och hur hanterar man den?”). Se en film (kanske Room, lagom obehaglig och tänkvärd) och somna sedan i mjuka sängar igen. Vakna utvilade, gör en repris på gårdagens frukost och inse att ni haft världens bästa helg.

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Hahahaha! Underbart recept och ska verkligen efterapas 😀 Sista bilden på pannkisarna såg ju alldeles äckligt fantastisk ut.. Mvh avundsjuk

    Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, tio månader. Om inredning, barnmode och vardagskladd. Om barnmat, lite träning och en massa mammaliv <3

    1. Jag tror det är en vanlig sån bokstavsgirlang som de köpt och sedan byggt ihop själva (fotot är inte från mitt hem). Finns lite här och var om man googlar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *