Fem badrumsfavoriter

fem favoriterHej hopp! Här kommer fem favoriter från mitt badrumsskåp. Jag är ju ingen klassisk beauty-junkie men försöker sakta men säkert hitta mina bästa produkter. Här är några av mina upptäckter hittills.
 
ett
Det är kanske ingen skräll att jag gillar & Other Stories, både deras kläder och skönhetsprodukter är favoriter hos mig. Särskilt tvålarna och hudlotionen har en given plats i mitt badrum. Varje gång jag besöker deras butik måste jag lukta mig igenom hela utbudet, mest för att dofterna är ganska oklassiska och jag alltid hittar en ny favorit. Nu har jag den mustiga och jordiga Arabesque Wood som handtvål, fräscha och maskulina Steel Garden i duschen och söta och blommiga Botanic Whisper som lotion.
 
två
Kraven sitta fast hela dagen och lätt att tvätta av är ingen självklar kombination när det gäller mascaror men Cliniques Lash Power Mascara checkar faktiskt av på båda punkterna. I och med att den tvättas bort med vatten som är 37 grader eller varmare så sitter den bra under långa kontorsdagar, regnskurar och gråtfester. Hade jag fått önska en sak till så är det att den hade varit lite mer volymig, nu får man jobba lite med borsten, men jag gillar den mycket ändå.
 
tre
Bästa budgettipset just nu är nog H&M’s omgjorda och nydesignade sminklinje. Särskilt nagellacken är både fina och bra och kommer i mängder av färger. Jag gillar också att flaskorna inte är alltför stora, jag förstår faktiskt inte poängen med det. Tror aldrig jag hunnit använda upp ett nagellack helt innan det stelnat och blivit gammalt.
 
fyra
Mitt hår är inget jag lägger jättemycket tid på. Jag har aldrig färgat eller tonat det och gör sällan avancerade frisyrer. Men trots det vill jag ändå att det ska se fint ut, lukta gott och kännas rent. Nu har jag testat Aussies Mega Shampoo i några veckor och tycker helt klart det gör jobbet.
 
femSist men inte minst, det bästa och snabbaste sättet att höja en tråkig look: läppstift. Mina favoriter kommer från Mac och är något dyrare men desto bättre. Just nu växlar jag mellan den klassiskt röda Ruby Woo och den knallrosa och småknäppa Candy Yum Yum.
 

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Jag har en annan mascara från Cliniqe som också tvättas bort med +37gradigt vatten. Så behändigt! Den heter curl inpact eller liknande och känns som att de ger bra volym! Kanske värt att testa? 🙂

  2. Hej!
    Tänk gärna på att Aussie testar på djur, och Mac också. Jag skulle rekommendera att du provar tex Lush eller Urtekrams produkter till håret, de är schyssta mot djuren. Lush har dessutom schampo på kaka = schysst för miljön! Förstår såklart att det är svårt att hålla koll på djurtest etc om en inte är insatt i sånt, men tycker ändå det kan vara värt att poängtera.
    Kram och tack för en fin blogg!

    1. Hej! Tack för infon, jag hade faktiskt ingen koll på detta. Sedan EU införde ett förbud mot försäljning av djurtestat smink och hygienprodukter har jag tänkt att de flesta grejerna är okej att köpa här i Sverige, kanske lite naivt av mig. Ska definitivt kolla upp mer kring det jag köper, så tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *