Septemberregn

septemberregn
Hej! Här kommer en liten fredagspresent till er. Nämligen min nya, ultimata höstspellista: septemberregn. Perfekt för gråtunga dagar, mörka kvällar och regniga morgnar. Full av lugna låtar som gör en sådär höstharmonisk. Inte så mycket nytt utan många klassiker och en del av mina absoluta favoritlåtar. Här hittar ni den.
 
För att fortsätta på det givmilda temat tänkte jag att vi skulle återuppta ett klassiskt tema här på prickbloggen, nämligen önskespellistan. Kommentera med en genre, ett citat, en bild eller något helt annat så väljer jag ut runt fem stycken och skapar spellistor som passar till. Tidigare har vi haft listor som ”den här natten exploderar universum”, ”doften av skog” och ”jag är bäst i världen” bland annat. Så använd all er fantasi så ska jag försöka knåpa ihop något riktigt bra till er.
 
Puss och ha en fin helg!

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. Åh denna spellista passar perfekt för mig. Sitter och tentapluggar i mitt lilla hus på landet, inlindad i en filt. Ute strilar regnet ner .. Tack !

  2. Åh vilken fin idé! Jag har de senaste dagarna haft John Ruskins filosofier på huvudet, och varning för pretto men jag skulle verkligen älska en spellista utifrån hans ’there is no wealth but life’. Asså typ lugnt och naturligt och mjukt men ändå peppande och uppskattande.

  3. Åh vilken fin idé! Jag har de senaste dagarna haft John Ruskins filosofier på huvudet, och varning för pretto men jag skulle verkligen älska en spellista utifrån hans ’there is no wealth but life’. Asså typ lugnt och naturligt och mjukt men ändå peppande och uppskattande.

  4. "I now walk into the wild" från filmen Into the wild som för övrigt är en av universums mysigaste filmer samt "And all above you is just the blackness, darling" från en av Ben Howards låtar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *