Instagram XXVIII

stockholm  himmel
båt  vattenkiosk

skor  rosa

messina  tant
cefalu  glass
sicilien  etna
godis

djur  choklad
pasta  gnocchi
himmel  stockholm
way out west  groupie
skor

hus  ballong
kaffe  hamburgare
hatt  fika
trädgården  hund
rosendal  träd
Här kommer en samling med bilder som fångats på mitt Instagramkonto under sommaren och fram tills nu. En mix av blå himlar och hav, goda pastarätter, peppiga festbilder, djur och natur. Vill ni följa med live och direkt så hittar ni mig under namnet solig.
 
PS. Jag är fortfarande avigt inställd till att Instagram numera tillåter annat än kvadratiska bilder, tycker de tappar lite av sin finess och det speciella med appen. Det var ju till och med de som gjorde att man kunde börja fota kvadratiskt direkt i iPhone-kameran och nu så slänger de bort det format som är deras signum… Jag gillar inte att vara bakåtsträvande men i detta fall tycker jag det är lite dumt rent varumärkesmässigt. Det känns som om Instagram kommer tappa lite av sin edge nu med fler format och snart även annonsering. Aja, det var kul så länge det varade, hehe. Ursäkta överanalysen – vad tycker ni? 🙂

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Jag måste ändå säga att jag gillar det, smidigt när man vill lägga upp bilder som tagits utan det direkta syftet att posta på Instagram. Innan hände det ibland att viktiga delar av bilden försvann i kvadratformatet vilket var lite trist. Håller med om att det sabbat feeden dock, var snyggare innan.

  2. Vad tuvungen att slänga in ett "håller med" ang instagram (plus rent estetiskt så blir ens feed skitful när man blandar format).

    I övrigt blev jag både imponerad och inspirerad över ditt instaflöde!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *