Mode-inspiration: höst

Jag nämnde ju min klädkris och  totala oförberdelse inför höstmodets intåg tidigare i veckan. Det är som att chocken slår till varje år och benen liksom lyckats förtränga allt vad strumpbyxor heter. Men nu i helgen har jag tagit tag i dilemmat och samlat massor inspiration på min Pinterest-board, börjat rensa i garderoben och skrivit en lista på sådant som behöver införskaffas. Så snart är även jag och min garderob redo för höst. Här ser ni lite av vad jag inspireras av!
 
autumn inspiration
 
Jag tänker främst hålla mig till ganska neutrala färger som svart, vitt och brunt men uppblandat med lite färgstarkare plagg i typ rostrött, pastellrosa och orange. 70-talsinfluenserna kommer mer och mer och jag känner att stuprören gärna får vila lite till fördel för utsvängda jeans och byxor. Den låga polokragen gillar jag verkligen samt snygga skjortor i lite grövre tyg. För att liva upp det hela finns det massor av accessoarer jag gärna tar till: den stilrena hatten, små scarves knutna kring halsen, lite tyngre och mer unika smycken samt kontraterande skärp. Jag måste ju trots allt utnyttja att jag har typ norra Europas största skärpsamling…
 
På min inköpslista har jag skrivit upp:
– utsvängda mörkblå jeans, helst inte med bootcut som bara går ut från knät utan sådana som går rakt ut ända ifrån höften
– svarta enkla läderboots
– bra basplagg i neutrala färger, typ en svart tröja med liten polokrage, grå tunn t-shirt, grå collegetröja
– roliga accessoarer som stora örhängen och fina scarves
– nya loafers alternativt att skomakaren kan göra underverk med de jag har, älskar dem verkligen men sulan är helt, helt trasig, så håll tummarna att det går att lösa
– varm höstkappa att variera min svarta och klassiska med, jag tänker att en rosa vore fint!
 
Hur vill ni se ut i höst?
 

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Hösten är verkligen min bästa årstid. Tycker att du sammanfattat det så bra men vill ha mer gröna färger att lägga till. Gillar den smala byxan med oversizetröja också. Och lite klumpigare skor, men loafers också. Åh, höstkärlek!

  2. KLÄDINSPO alltså! jag har en sak på min lista (eller okej 453 st, men högst upp): Mocka! en kjol. En bralla. Något. SÅ fint material.

  3. Åh vilket bra inlägg! Jag kommer att ha fuskpälsar, hattar, stuprör och oversized tröjor osv i höst. och solglasögon, alltid solglasögon. 🙂 x

  4. Min stil är typ samma året om (pastelligt och kjolar) fast till hösten lägger jag till strumpbyxor, en basker, stickade tröjor och en halsduk <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *