Mellandagarna, mellandagarna, mellandagarna

mellandagarna mellandagarna mellandagarna mellandagarna mellandagarna mellandagarna mellandagarna mellandagarna mellandagarna

God fortsättning! Hoppas att ni har haft fina juldagar om ni firat och att ni lyckats hålla er friska och någorlunda avkopplade. Förra veckan hoppade jag på tåget med destination Norrköping och har sen tillbringat nästan en vecka ute på landet hemma hos mina föräldrar. Vi har firat en lugn jul med bara närmaste familjen plus min moster och hennes sambo. Mest fokus hamnade på maten och vi stod flera dagar i köket tillsammans och griljerade skinka, kokade knäck och stekte brysselkål. Alla fick också ta med sig något hemgjort att lägga under granen och så spelade vi julklappsspelet. Jag fuskade också lite och gav mig själv två julklappar som jag verkligen velat ha och därför köpt till mig själv. Dels Ola Juléns diktsamling Orissa som jag lånade på biblioteket i somras och tyckte så mycket om att jag vill ha den i min bokhylla jämt, och så en prickig skjorta i silke från Acne som jag hittat second hand.

Förutom ett stillsamt julfirande så har vi gått promenader längs grusvägarna, i skogarna och genom industrilandskapet, ätit av alla rester och byggt på ett mer eller mindre omöjligt 1500-bitars-pussel. Och nu är jag tillbaka i Stockholm i ett par dagar för att packa om väskan och vattna blommorna innan jag och några vänner sätter kurs mot havet för ett litet nyårsfirande tillsammans. Om vi inte hörs innan dess så vill jag bara passa på att tacka för ert sällskap här under det gångna året och önska er en fin start på nästa. 2021 var ett turbulent år med många känslor, tankar och upplevelser och en del av dem fick jag dela här med er. Alla era kloka, uppmuntrande och tröstande kommentarer har betytt och betyder fortsatt mycket för mig och gör den här platsen till något alldeles extra. Ta hand om er och kom ihåg att det är omöjligt att vara sitt allra snyggaste på nyår, hur mycket man än försöker, men man kan ha riktigt kul ändå! Och glöm inte att dansa till guilty pleasures (jag kommer att köa både Unwritten med Natasha Bedingfield och Lady med Modjo om jag känner mig själv rätt). Gott nytt år!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

 1. Gott nytt år Julia! Tack för att du gjort den här platsen så mysig och fin.

 2. Gott Nytt Åt Julia,

  Tack för denna rofyllda blogg, där ett alltid ett inspirerande lugn nfinner sig oavsett inlägg.

  Önskar dig ett mega 2022 med extra allt 🥳💖✨⭐️.

  ✨Du är truly golden ✨

  Kommer dansa till Efterklang Modern drift& Dragonfly ( såg d i oktober för första gången ! Rekommenderas !!!! ) & L a d y m modjo ( obs ej min guilty pleasure pga älskar’t ) men kommer skriksjunga & va en ”coolpinsam ” mamma till : Torero m Chayenne ( kan h e l a texten )

  Vi har discolampor hemma, sådana som ser ut som glödlampor & en mini discolampa. Mitt go-to när jag är nere lr bara vill dansa. Kanske ngt f ert nyårsfirande ?

  Oavsett ha ett magisk firande vid havet 🥳🥳🥳🥳🥳🥳!!

  https://youtu.be/L3moz9vP3_M

  Med vänlig hälsning,

  -f 🐼

 3. Tack för att du skriver och inspirerar! Det här är den bästa bloggen jag vet och är så glad att du inte slutade skriva! Gott nytt år!

 4. Tack själv Julia! Önskar dig också ett gott nytt år. Jag hoppas också att nästa år blir annorlunda, för 2021 har tagit på krafterna.

 5. Tack för i år Julia. Eller nej. Förra året är det ju nu! Det känns som att jag redan har skrivit ett ”god fortsättning” men jag gör det igen. Det är tack vare dig jag har börjat läsa poesi. Det går lättare och blir bättre nu. Tack för det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *