Samla sig

stockholm
 
Vad ska man säga? Livet kom emellan. Och med livet menar jag tysta tårar i en biosalong klockan tre på eftermiddagen krossade revben och ett samtal från sjukhuset första bilderna på ditt nyfödda barn doppa huvet under ytan i Sicklasjön be my once in a lifetime hudlösa dansföreställningar i Vitabergsparken bästa vänner runt ett matbord som om tiden stått still som om allting har hänt sömnlösa nätter med poesi och så jobbet alltid jobbet det roliga det krävande den kreativa ångesten springa snabbt genom Enskededalen musiken på väg hem i natten som en följeslagare du på dansgolvet jag på dansgolvet vi härhärhär orden som bor inuti och skälver en ton som fyller rummet en cellosträng i vibration och den där sentimentaliteten som alltid drabbar en i september när allting förändras när saker tar slut.
 
Puh. Jag är kvar. Jag ska bara samla mig lite.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *