Grusfria trottoarer

grusfria trottoarer
 
Vet ni vad? Det har ljusnat. Plötsligt är det inte längre mörkt när jag går till och från jobbet, det känns som dagarna är evighetslånga och jag fylls av en lust att hitta på saker, samla alla vänner, ta vara på varje liten minut. Våren må ha varit långsam och seg men den är på väg, det känns så tydligt nu.
 
Så därför gjorde jag en spellista för just denna känsla. Den när nya sneakers möter rensopade trottoarer, när man insvept i en filt slår sig ned på sin första uteservering och när man ställer sig i ett gathörn och blundar med ansiktet vänt mot de värmande strålarna. Ja, känslan av vår helt enkelt. Lyssna och låt den bli ditt soundtrack när du tar dig an de grusfria trottoarerna.
 
Vi överlevde vintern.
 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *