4 outfits från veckan som gått

Kläder. Det är ju kul ändå. Vad som jag insett är mindre kul är att ställa upp kameran på ett stativ, försöka sig på något slags poserande framför den och sedan kritiskt granska sig in i minsta detalj. Att alltid känna sig lite fel, lite ful, lite fånig. Då finns det något mer förlåtande i att bara knäppa av en snabb bild i spegeln. Lite suddigt, en badrumsdörr i bakgrunden, mindre fokus på mig och mer på det jag faktiskt tycker är kul. Själva kläderna. Så här kommer fyra outfits från veckan som gått, fotade på just detta vis.
 
Jag har funderat en del kring det här med att skriva ut inköpsställen. Många av sakerna jag har på mig är inte sprillans nya och jag strävar inte efter att någon ska vilja springa till en affär för att köpa exakt det jag har på mig, det är inte riktigt på det sättet jag vill inspirera. Däremot tänker jag att det ger en hänvisning till var jag brukar handla och det är därför jag valt att ha med det. Hoppas att ni förstår!
 
grönt
Förra lördagen lyckades jag fynda en rutig kavaj på min bästa sceond hand-affär i Skarpnäck. Jag tänker att den får bli en stadig följeslagare i vår, kanske främst som jacka. Under den hade jag en knallgrön ulltröja och en svart lackkjol, båda från H&M. Till det bar jag en svart halsduk från Uniqlo och blanka oxfordskor med platå från Monki. Alla mina pinaler tryckte jag ned i en liten midjeväska från Cos som jag hängde tvärsöver bröstet. Jag kände att jag ändå lyckades bocka av en del vårtrender med denna look: midjeväska, lack & mönstrad kavaj. Check, check, check!
 
rött
På måndagen bestämde jag mig för att vara lite 70-talig. Det blev också årspremiär för vita sneakers, dock väntar jag lite med mina nyinköpta tills gatorna är helt fria från snö. De jag har här kommer från Reebok och heter Club C 85 vintage. De utsvängda jeansen och den lurviga jackan är båda från Zara och den röda skjortan med vitt mönster är ett second hand-fynd.
 
rosa
On skärtorsdagen we wear pink kändes som en helt rimlig caption till denna look. Här förevigade jag mig i Åhléns provrum efter en påsklunch med Anna & Karin. Den rosa skjortan köpte jag från en reaställning på H&Ms herravdelning och de svarta jeansen i modellen vintage fit kommer också från H&M. Fluffväskan är från Monki som också gjort ringen på min hand och skorna. De rosarandiga strumporna är från & Other Stories.
 
blommigt
Och slutligen, min look från i onsdags innan jag gick ut för en liten påskdrink. Här i samma skor som tidigare, skärp från Gucci och svart polo från Monki. De blommiga byxorna är från Zara (har även en matchande kavaj för de dagarna då jag vill gå all in med kostym). Det röda diademet hittade jag hemma och det ger mig dessvärre lätt huvudvärk efter ett par timmar vilket är synd för diadem är ju väldigt fint, eller vad tycker ni?

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Trots att jag inte alls kan relatera till din stil ger din mig så ofantligt mycket glädje. Orädd men så snäll på samma gång. Som en härlig vän!

  2. älskar verkligen dina outfitinlägg! 1an och 3an var mina personliga favoriter, så underskattat att ta en titt även utanför damavdelningen.

  3. Hej! Jag behöver klädhjälp och jag vänder mig till dig pga älskar din stil!

    Jag ska på 30årsfest nästa vecka och vill ha en ny klänning. Jag är student så helst inte kosta en förmögenhet, har du tips???? 🙂 <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *