Tre spellistor inför helgen

God morgon – det är fredag! Men inte vilken fredag som helst. Det är Julia åker till New York-fredag, hurra! Väskan är nästan färdigpackad och jag ska strax kliva upp och fixa de sista grejerna, vattna blommorna och slänga soporna. Men innan dess tänkte jag bjuda er på tre spellistor som kan passa extra bra nu i helgen.
 
ge mig lite disco
Först ut är en riktig goding (haha, förlåt) som fått namnet Ge mig lite disco!, för ibland känner man ju bara så! Den här listan innehåller min bästa (ganska okända) ABBA-låt, en massa snygga stråkar och beats som får en att vilja dansa i v-steg hela kvällen. Jag älskar alla låtarna på den här listan som skulle kunna vara en samling guilty pleasures, men icke. Här finns ingen guilt, bara pleasure!
 
 
new york, new york
Sedan var jag ju såklart tvungen att göra en New York, New York-spellista inför mitt besök. Det finns ju hur många låtar som helst om staden, men här har jag samlat några jag tycker om extra mycket. Resultatet är ju en något smalare spellista än den ovan men jag själv tänkte lyssna på den under sista timmen på flyget. Kanske ska någon av er också till New York snart, i så fall ordinerar jag lyssning av denna!
 
 
julia väljer 20 bästa nysläppen
Till sist vill jag passa på att påminna om min spellista som jag monitorerar löpande. Varje vecka (oftast på söndagar) uppdaterar jag den här listan med de 20 bästa nysläppen. Helt enkelt nya låtar, med maximalt två veckor på nacken, som jag tycker om. Ett perfekt sätt för er som vill få lite hjälp på traven att hitta ny musik!
 
 
Okej, en sista grej innan det är dags för mig att kliva upp och packa det sista. Sent i natt lyckades jag snubbla över videon till min bästa ABBA-låt som inleder den första spellistan, och ja, den är magisk! Scenbygget med de färgglada ballongerna som snurrar runt, ansiktsuttrycken, guldstövlarna… För att inte tala om dansen! Det är EXAKT så här jag känner för att dansa ett par timmar in på natten. Stora kliv utåt, oklara handklapp och små knyckar halvt i takt. Titta och ta med er denna feeling in i fredagen så kommer den garanterat bli bra!
 
 

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Först, älskar disco spellistan, så bra!
    och sen, ha det bäst i New York!!
    och till sist, ABBAs video, så många frågetecken, men så fullkomligt superhärlig! (många utropstecken idag, mend et är ju fredag!) 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *