Skogsgrönt & gammelrosa

grönt och rosa
Jag fick en kommentar från en Sandra som ville se fler outfits, så jag bestämde mig för att vara henne till lags. Ni andra får stå ut, eller ni kanske också gillar det? Jag hoppas så klart på det sista!
 
grönt och rosa
Så här klädde jag mig i alla fall igår. I två färger som jag tycker blev väldigt fina tillsammans: skogsgrönt och gammelrosa.
 
grönt och rosa
Den rosa (fusk)mockakjolen kommer från Zara, den gröna ullpolon är ett second hand-fynd och skorna plus guldringarna i öronen är från Monki.
 
julia
Jag matchar även med årets mest slitna hår som faktiskt ska klippas idag. Så skönt! Fast det allra bästa är ju ändå hårtvätten med huvudmassage och schampoo som luktar sådär gott som andra schampoon aldrig gör…

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Jaaaa!! Här finns en annan som gillar dina outfit-inlägg <33 de är så mysiga på sitt sätt, annorlunda än de flesta modebloggarnas inlägg. Dessutom gillar jag din fantasi i klädstilen din!

  2. gillar verkligen din klädstil, så jag ser gärna fler outfit-inlägg 🙂 den gröna färgen är en av mina favoriter, är så glad över att den finns i alla affärer den här hösten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *