Spellista: Solblekta markiser

solblekta markiser
 
Jag tänker på: långsamma helgmorgnar med klirrande teskedar i kaffekopparna, springan av sol på parkettgolvet när man ställer balkongdörren på glänt, den märkligt söta doften av het asfalt och blommande citronträd, solbrun hud som tagit smak av det salta havet och uteserveringen med randiga markiser som blekts i solen.
 
Inspirerad av det skapar jag en spellista. För de där lata lördagarna när man går omkring hemma i morgonrock, för de långa bilresorna längs torra landsvägar, för den evighetslånga brunchen tillsammans med de man gillar lite extra. Följ den här – jag hoppas att ni gillar den!
 
[spotify id=”spotify%3Auser%3Asolig%3Aplaylist%3A6Tcb3C7FNi5v7vVtABoowU” width=”300″ height=”380″ /]

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Så knäppt, har exakt alla låtar i denna listan på mina listor, men aldrig ihopsatta på det här sättet. Genialt! Den ska hjälpa mig med motivationen att få ihop min masteruppsats så att jag kan ge mig ut i sommaren som en fri kvinna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *