Snapshots från veckan

Nu sitter jag på Arlanda, redo att lämna Stockholm och tillbringa helgen i Amsterdam. Men innan jag boardar tänkte jag att ni skulle få se några snabba snapshots från veckan som gått.
 
sovrum
Här är mitt sovrum som jag målat om i en färg som driver mig halvt till vansinne genom att ibland vara grå (som jag vill) och ibland vara jätteljusblå. Här är den i alla fall ganska… grå.
 
musslorFörra fredagen hade jag Julia & Anna över på middag och vi lagade musslor som badade i grädde, vitlök och persilja. Så gott! Sedan drack vi rikligt med vin och gick ut på Laika och Moon Motel – mycket bra kväll.
 
djurgården
På lördagen mötte jag upp Madde & Emelie för att promenera på Djurgården. Solen värmde och vi hade matsäck med oss som vi åt på en bänk längs vattnet. Gångvägarna var fulla av människor som kisade mot solen och vårlyckliga hundar som skuttade.
 
grönsakerI måndags lagade jag mer mat, nämligen bestämt: grillade grönsaker med matvete, fetaost och hummus. Färgglatt!
 
växter
På min öppna spis trängs små kvistar och skott. Några har jag fått av min snälla granne Karin som hittade mig via Instagram, så fint!
 
pastellPå väg mot Arlanda hoppade jag på tåget vid Södra Station och där var det såhär fint och pastelligt (om än lite smutsigt). En sjuårig Julias bästa färgskala och som om ett gäng My Little Ponies hade fått välja kakel. Nu: mot Amsterdam. Ha det fint!
 

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. såg nu att du ska till Amsterdam. Bodde där under hösten så här kommer några tips i alla fall: Second hand butiker finns de gott om i "the nine streets".

    några resturang tips är, Cantinetta Wine & Pasta, happyhappyjoyjoy, foodhallen, pata negra, taqueria tacobar,little collins
    Nice barer finns överallt i speciellt west och de pijp är softa ställen att hänga på tillexempel Fier i west!
    för klubbar så är de school mitt bästa tips, och bra DJs går ofta på efter 03 så kom lite innan de för att slippa mega kö.
    Annars finns denna hemsidan som har bra tips på allt ifrån shopping, caféer, till barer http://www.yourlittleblackbook.me/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *