Brunch på Miss Clara

Jag har skaffat en ny, halvbra vana och det är att jag vill lägga alla mina pengar på mat och dryck. Just nu är det få saker som gör mig gladare än en riktigt god och trevlig middag och dessutom kryllar det av ställen i Stockholm som jag vill testa. Det här med att bokstavligen äta upp sina pengar är väl dock mindre bra, men jag skyller på att jag har ganska billiga hobbys i övrigt och dessutom är en mästare på matlådor om vardagarna. God mat, goda vänner och goda samtal måste ju ändå få vara en del av livets bästa?
 
brunch
Idag fick jag ta del av allt det goda när jag åt lördagsbrunch på Miss Clara.
 
brunch
Mitt sällskap, i form av Karin och Julia, matchade fint mittemot mig.
 
brunch
Efter att noga ha studerat menyn tog vi in varsin grej. Här är Julias våffla i bästa Elvis-stil med bacon, jordnötssmör, banan och sirap.
 
brunch
Karin tog amerikanska pannkakor med grädde och bär. Själv slog jag till på en Eggs Arlington med lax, hollandaisesås och pocherade ägg. Smarr!
 
brunch
Men allra bäst var nog pommes fritesen med tryffelmajonnäs som vi delade på. Holy moly!
 
brunch
Pisco-drinkar och Bloody Marys på det så var matkoman total. Miss Clara är ett lite dyrare men mycket trevligt brunchställe som jag varmt rekommenderar. Bonus för stora portioner och bra service också! Nu återstår bara att bestämma var nästa kulinariska upplevelse ska intas. Det lär ju inte dröja alltför länge…

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Måste tipsa om Austin Food Works i Vasastan, alltså här snackar vi holy moly! Och Broms om du ej varit där och så Nybrogatan 38 såklart. Älskar också La Neta men det är mer lunchställigt liksom. Och mat ÄR livets goda så inga ursäkter här inte!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *