Om glitter, lördagen och folk på Trädgården

Tjena tjena från söndagsångestens högkvarter i Skärmarbrink. Jag sitter här med en låda glass, håret i en boll på huvudet, en vän på andra sidan luren (luren? Sånt 90-talsord!) och kontemplerar över livet utan att egentligen komma fram till något.
 
glitter

 
I total avsaknad av skönhet idag tänkte jag att vi istället skulle titta på hur jag såg ut igår. Planen för kvällen var: middag på Bananas → heja på deltagarna i Midnattsloppet → stöka runt på Trädgården. Den fullföljdes utomordentligt kan jag meddela. Att klä sig efter de tre ovanstående aktiviteterna var desto svårare men inspirerad av OS-gymnasternas strassprydda, tighta bodys tog jag fram det mest glittrande plagget i min garderob. Kombinerat med sparka grus-vänliga kängor, min svarta mockajacka som nog sett alltför mycket vid det här laget och en liten silverväska som en gång beskrevs som ”innerpåsen till ett bag in box-vin” (jag blev mycket sur då, nu i efterhand är det mest kul), var looken *fulländad*.
 
glitter

 
Eftersom min kompis som jag skulle möta upp var lite sen hade jag typ hundra år på mig att göra mig i ordning. Jag lade således onödigt lång tid på att locka håret (det var spikrakt när jag kom hem sen) och tricksade med ögonskugga. Sånt som är kul när man har oändligt med tid och som resulterar i att jag knappt kände igen mig själv. Som tur var gjorde alla andra hundra pers jag sprang in i på Trädgården det. Och by the way, man tänkte kanske att det skulle vara lite, lite mindre folk och lite, lite ”osnyggare” folk nu när halva Stockholm invaderat Göteborg och Way Out West? Men icke. Har nog aldrig sett så många med fördelaktigt utseende någon kväll där innan. Dessutom, 70/30 majoritet snygga män. Ens WOW-FOMO lindrades ju lite där och då i alla fall.
 
glitter
 
Nåväl, det var ett litet sidospår! Nu, åter till glasslådan och söndagsångesten. Förresten, vad gör ni idag, förutom att läsa den här bloggen? Låt mig veta, jag är genuint intresserad av era söndagssysslor. Taco hej!

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Älskar klänningen!
    Söndagssysslorna här i Karlstad har bestått av att fixa punkan på cykeln, springa och sola på balkongen. Det sistnämnda var helt klart bäst av de tre! Kvällen kommer troligtvis ägnas åt ett Harry Potter maraton 🙂

  2. Har spenderat min söndag på Norrköpings gator i ett försök att lära känna min nya hemstad. Börjar på gdk på tisdag, till stor del tack vare dig och din underbara blogg! Har länge funderat över min framtid och efter att ha läst igenom alla dina gamla skolinlägg bestämde jag mig för att det här var rätt väg att gå. Flyttade in i mitt studentrum i förrgår och kunde inte vara gladare!

  3. Har bara omgett mig av braiga kompisar hela dagen! Så himla fina och stöttande vänner har jag. Igår fick jag reda på att mitt ex har en ny. Så låg på min absoluta botten igår eftermiddag. Men tog mig i kragen. Gick på Maggio och dansade, kanske grät lite, men framförallt sjöngsjöngsjöng. Så idag vaknade jag hos kompis ett. Var sedan med på bröllopsplanering hos kompis två. Och på kvällen kom kompis tre för att hålla mig sällskap. Så efter den här sällskapsboosten känner jag bara att: fan jag behöver inte mitt ex i mitt liv. Det är fulländat bara jag får behålla mina finaste vänner livet ut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *