Happy Galentine’s Day

Jag vet inte vad som är mest störande. Konsumtionsöverflödet av fula hjärtan, nallebjörnar och röda rosor eller alla som måste proklamera hur viktigt det är för dem att INTE fira Alla hjärtans dag. I år har jag valt min egna väg och sitter varken hemma och gråter över singellivet eller gör bittra inlägg om att kärlek minsann kan visas alla 365 dagar om året. Jag tänkte mest: Alla hjärtans dag – kul, jag maxar på med rött och rosa bara för att man kan. Sen möter jag upp några av mina bästa galentines och äter ramen-soppa, firar födelsedagsbarn och hälsar på hundvalpar. Perfekt!
 
happy galentine's day
Så här ser jag alltså ut dagen till ära. Extra bra att maxa på med färg och blommor i februari tänker jag.
 
happy galentine's day
 
happy galentine's day
Det finns väl någon gammal moderegel som säger att man inte får matcha rött och rosa. Den gäller inte i min värld. Andra regler som inte gäller hos mig: Störst går först. Inget godis före maten. Bäst före-datum på mat.
 
happy galentine's day
Här följer lite skön produktinfo, eftersom jag vet att det uppskattas ibland. Byxorna köpte jag här om veckan på Zaras rea, tröjan och skorna är båda supergamla (minst tre år i alla fall), kappan fick jag av min kompis som jobbar på PR-byrå, den kommer ursprungligen från Rut & Circle och den öppna spisen tillhör lägenheten.
 
happy galentine's dayOch så här ser det ut från min vinkel. Fint och färgglatt tycker jag! Nu ska jag åka och förtära ovan nämnda ramen-soppa och klappa på hundar. Ha en fin alla hjärtans dag hörrni. Puss! ♥
 

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Haha, sån relate till känslan på vad som kan tänkas vara värst denna dag. Och så himla himla snyggt kombinerat med rött och rosa, I like! Happy Galentines!

  2. kombinationen: rosa + rött är SÅ rätt. håller med dig om ovanstående regler också – de är till för att brytas. plus: så fin du är.

  3. Minns SÅVÄL det där med rosa och rött. Min mormor blev FÖRFÄRAD när jag hade rosa stolar och röd lampa i mitt kök en gång. Haha. men det är DEN bästa kombon. för övrigt tycker jag även att du är mitt prick i allt det andra också.

  4. Hej, hittade hit till din blogg idag och fastnade direkt!
    Ett tips är att göra ostsåsen i micron, bara röra lite ibland annars sköter den sig själv och ingen risk att den bränner fast.
    Kram

  5. "Och den öppna spisen tillhör lägenheten"- hahahahahaha! Rolig du är. Kappan är dessutom jättefin och jag fullkomligt älskar hur du struntar i moderegeln. En gång när jag var typ 16 hade jag kombinerat rött och rosa och min kompis bah: "Vet du inte att det där är ett modebrott?". Blev så himla ledsen och bar inte rött och rosa ihop förrän typ fem år senare, när jag fått mer mod och en attityd av att andra kan minsann inte säga åt mig vad jag ska göra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *