God morgon

frukost
 
God morgon! Det är lördag och jag vaknade två minuter i nio, helt av mig själv. Utvilad och pigg som en liten mört. Efter fem höga sänghopp gick jag ut i köket och lagade frukost. Läxa till bloggläsare: Fundera på när du senast hoppade i sängen. Var det mer än 6 månader sedan? Åtgärda snarast och lämna gärna rapport i kommentarsfältet.
 
macka
 
Eftersom jag äter frukost på jobbet om vardagarna har jag sällan ”vanlig” frukost hemma. Men med knäckebröd i skåpet och ägg i kylen kommer man ganska långt.
 
kaffe
 
Och så länge man har kaffe så är ju allting lugnt. ♥ Kaffe och ett bra frukostsoundtrack, det är grunden. Det här är min låt idag.
 
mango
 
Lite mango till efterrätt så är jag redo för en lördag i solen. Den här mangon var god, men kanske i blekaste laget. Fast ärligt – vem är inte det i februari? Det är okej. Ha en fin helg hörrni!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. åh, formuleringarna i det här inlägget <3 allt från sänghopp till blekhet i februari. geni! och vilken dag blir inte lite extra magisk av en frukoststart med mr dylan? älskar’t.

  2. Åhhhhh, läste inte ens klart blogginlägget. Sprang genast iväg till min säng för att hoppa OCH ALLTSÅÅ FYY VAD UNDERBART, vilken känsla!!! Endorfiner i hela kroppen, ska göra det oftare!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *