Ett år en evighet en skärva av tid

månen


Månen är en tunn skärva som hänger över höghusen och jag har fyllt armarna av liv lagt det tätt intill och sjungit mina mildaste sånger för att skapa ro utan åror utan att fälla tårar och hemma på dörrmattan har traven med dagstidningar växt sig oändlig är tiden som går sida för sida tätt intill nästintill vill ha dig nära bilda hög bygga torn och midnattsmörkret fyller lägenheten när jag vandrar genom dess rum flyttar saker ställer i ordning viker undan och dukar mitt eget frukostbord lägger juicen på kylning gör det extra fint för mig för att jag kan för att jag vill och kanske har jag lärt mig att om inte jag så vem jag får och jag ska det var jag som åkte till Rom som tog stegen och sprang som målade taken och öppnade fönstren som övervann bergen och åkte till havet som köpte biljetten och skrev smsen som kände allting som ryms i ett år en evighet en skärva av tid min att forma min att fylla med liv ja må jag leva idag och många andra dagar.

Delta i diskussionen

15 kommentarer

 1. Grattis på fredagsfödelsedagen Julia!
  Öppnar din blogg varje dag, läser gamla inlägg i väntan på nya.
  Uppskattar din skärva av liv som du delar med dig av till kända och okända. För inspiration, för en liten flykt från ens egen vardag, för att hitta glädjen i även det lilla. Tack du!

 2. Stort grattis på födelsedagen!! Vilken vacker text. Tack för allt du skriver och delar med dig av. På något sätt känner jag någon slags förankring (kanske är det en känsla av frid?) efter att ha läst ett inlägg från dig. Tack för det.

 3. grattis på födelsedagen!!!
  tack för att vi får va med dig här<3

 4. Så sorgset så vackert så inkännande. Ser dig, känner dina känslor och allt känns mindre ensamt. Tack och grattis på din dag (och alla de andra också)

 5. Fängslande underbar text. Grattis på födelsedagen Julia!

 6. grattis på födelsedagen och tack för en text med många lager och vändningar, som kan läsas med olika infallsvinklar så att läsaren kan fylla den med en del av sina egna tankar. vacker är den också.

 7. Grattis till dig! Tack för allt du skriver allt du gör
  Astrid

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *