Min önske-önskelista

jul

Till 98 procent tycker jag att det är ljuvligt att vi slutat med julklappar bland oss vuxna i min familj. Att slippa jaga runt i gallerior, stressa i evighetslånga postköer eller försöka komma på en gåva till den som absolut inte önskar sig något känns mest som en befrielse. Men så finns ju den där lilla delen inom mig som fortfarande gillar att skriva önskelistor och att bli överraskad, det ska jag inte hymla med.

Tänk om det fanns en service på exempelvis NK eller Åhléns city dit jag kunde swisha 1500 kronor och så fick någon med god smak välja ut ett par saker från min önskelista, slå in dem fint och skicka hem till mig. Från mig, till mig, fast via någon annan för lite överraskningseffekt. Hm, det känns tyvärr som det perfekta exemplet på en samtid som är alltför självfixerad och byggd på kapitalism, så låt oss lämna den tanken innan den blir verklighet. Men skulle det mot all förmodan ske så är det här i alla fall vad jag hade skrivit upp på min lista.

• En bärbar liten högtalare med bra ljud att ta med på resor
• Ett par riktigt fluffiga fårskinnstofflor
• Ett underställ i merinoull i någon neutral färg, gärna svart
• Ett par nya snabba löparskor
• Olika romaner, diktsamlingar och andra böcker som jag kan tänkas gilla
• En liten radio (gärna en som kan gå på batterier också)
• Fina bordstabletter att duka med
• En tjock och fluffig morgonrock, gärna randig
• Biljetter till en föreställning på Kungliga operan (eller liknande)
• En kåsa modell större att ha med på utflykt
• Ett fint pussel med minst 1000 bitar
• En mindre tekanna i rostfritt stål, ca 0,5 l
• En rejäl tesil (inte en sån liten kula)
• Ett Abundo live-abonnemang

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Jag har en sån service hos min syrra! Hon jobbar på Åhléns och har saftig personalrabatt, så någon gång i kvartalet swishar jag pengar till henne och så frågar hon vilka färger jag inte vill ha och lite andra saker jag inte vill ha, sedan köper hon grejer åt mig. Fannys Fashion Favorites kallar hon servicen, och i och med rabatten får jag så himla MYCKET trots att jag bara swishar vad min shoppingbudget må vara, 800 spänn eller en tusing typ. Kan varmt rekommendera det!

    Vi ger varandra tre julklappar var. Det känns rimligt, vi är en pytteliten familj.

  2. Vet att du inte bad om tips men tycker så mycket om min högtalare från wonderboom (har denna: https://www.elgiganten.se/product/outlet/ultimate-ears-wonderboom-tradlos-hogtalare-svart/85895?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAvoqsBhB9EiwA9XTWGdu2yKaH2-EbxMVrxyAwZE3mVMz4wrK0xHsEYDpGhxCC-1UDES4RABoC0bQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds )! Haft den flera år och tycker den har bra ljud och liten och smidig och rätt lång batteritid! Min bäst använda sak jag faktiskt fått just i julklapp!! Finns säkert massa bra men genuint glad över min lilla wonderboom jag haft i typ 5 år nu kanske och använder varje dag. Har döpt min till Nils.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *