Början på bloggveckan

september

Jag vaknade upp i morse med en tanke om att det här skulle bli en vecka där jag bloggar varje dag. Som ett litet experiment, som ett sätt att kickstarta inspirationen, som en skjuts för att återfå förmågan att klicka på publiceringsknappen utan att ha lagt fem timmar på reflekterande och redigerande innan. Sedan fortlöpte måndagen i all hast och det fanns visst inte en ledig minut över. Allt eftersom timmarna gick blev också mitt humör mer och mer dämpat och min huvudvärk mer och mer tilltagande. När klockan var halv åtta vandrade jag omkring surmulen och vrålhungrig på Willys vid Hornsgatan och muttrade över att hälften av alla ingredienserna jag skulle köpa (gula löken, svenska äpplena, grönkålen, libabröden, parmesanosten) var utplockade på hyllorna. Till sist kom jag hem ändå och fick i mig en portion gnocchi och nu sitter jag här med fötterna på soffbordet och tänker att på samma vis som att en sen middag också är en middag så är ju ett sent inlägg också ett inlägg. Och även om jag inte skulle lyckas få till en hel vecka med blogginlägg varje dag så kan jag ju åtminstone försöka. Dessutom finns det få som är snällare än ni som läser här inne och det gör mig väldigt glad att tänka på.

Så välkomna till vecka 39, numera även känd som bloggveckan. Jag tänker att ni ska få ta del av tankar, tips och texter. Lite som vanligt, bara något mer frekvent och kanske lite mera lättsamt ibland. Kanske skriver jag om tid och om pengar, om kreativitet och om koncept, om platser som är speciella och om att känna sig som ingen särskild alls. Kanske har ni också något särskilt ni önskar att jag ska skriva om? Låt mig veta i så fall så ska jag se vad jag kan göra. Nu åker vi!

Delta i diskussionen

19 kommentarer

 1. Trevligt initiativ!! För mig får du skriva om vad du vill, men gärna även om boktips om du har några!

 2. mycket taggad på detta!!!!! <3 <3 <3 skriv om vad som helst, älskar allt

 3. Ja jippi kul! Vilken underbar nyhet. Skriv om precis vad som helst. Allt blir bra.

 4. Roligt! Jag uppskattar att bara läsa om vad du gör om dagarna, så behagligt att få följa någon annans vardagsbestyr och höra deras tankar. Kram!

 5. Ljuvligt, älskar din blogg!! Om du orkar och vill skulle jag gärna läsa lite om hur dina mer lyriska texter kommer till. Är de mobilanteckningar, flödesskriver du, är de samltfragment ur en dagbok eller något helt annat?

 6. Jaaaaaaaaaaaaaa
  Satsig önskan: nåt om böcker och läsning
  Ledig önskan: lista på ord du tycker om och inte, samt varför

 7. Åh vad kul! Ser fram emot det! Det är alltid kul att läsa om dina tankar om allt möjligt, högt och lågt. Tankar kring ett visst tema? Listor? Vardag! Annat som jag oväntat tyckte var superkul var när Elsa B och Sandra B båda postade sina rutiner häromdagen. Morgonrutin i detta fallet men kan ju vara vilken slags rutin som helst. Alltid inspirerande!

 8. Vill höra hur det går med dejtander och kärleken, om inte vill jag veta hur du får in det andliga i vardagen. Minns att du var med i en kyrkogrupp, vad pratade ni om då? Var det bra?

 9. Ser fram emot bloggvecka – oavsett hur mycket och vad det än blir. Några inspirationsförslag:

  -Tankar om resor (Känns som att du reser på ett sätt som jag verkligen gillar. Hur väljer du resmål? Hur mycket research gör du innan? Några drömresemål? Var tror du det bär av härnäst?)
  -Höstmat (vem och vad du vill bjuda på/tankar/exempel/saker du ätit på senaste)
  -Bilder som blev över (bilder som du av något skäl aldrig har publicerat här)

 10. Ja, så kul! Jag skulle gärna se mer av din lägenhet (om du vill visa). Älskar att se inredningsbilder och det gör absolut inget om du redan har visat bilder tidigare, det är lika kul ändå 🙂 Även kul att se outfits, läsa om din hudvård och smink du använder. Hoppas du får en riktigt härlig vecka!

 11. Tänker mycket på kjol och att införskaffa mamelucker. Är du bra på sånt? 😂 Tänkte, du gillar ju garderob och mode.

 12. Skulle du inte kunna visa några reklamkampanjer du varit med och tagit fram som du är extra stolt/nöjd över. Eller bara som har varit roliga att arbeta med.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *