Måndag, tisdag, onsdag i början av november


Måndag


Vad besvikna mina framtida barn kommer bli när jag berättar för dem hur outhärdligt tråkigt det var att leva i ett globalt krisläge. Att något som på pappret låter spännande mest var en lång tid av väntan, ett evigt stirrande mellan fyra väggar, en långsamt groende ensamhet, ett sakta sjunkande hopp. Att stå med datorn i fönstret och se hunddagiset Tassar av stål gå förbi med sina stora klungor av kopplade hundar. Först de stora, sedan de mellansmå och till sist de minsta i färgstarka reflextäcken för att skydda dem mot novemberblåsten. Förutom 16 mail och 7 digitala möten var det allt som hände den dagen.


Tisdag


samyang ramen (biffsmak)
extrainsatt presskonferens
googla dödsannons
renovering hos grannen
brysselkål i halvor
feedbackmail
blommor till begravning
24 gångsteg i hälsoappen
klabbes bank
ny presentation skickad 18:32
förslag: ”Lana Del Rey – Medieval Style (1 Hour)”
valvaka


Onsdag


”Bra sås reder sig själv”

ja det är väl sån jag är

en bra sås

ämnad att leva ensam

JE SUIS BEARNAISE.

Delta i diskussionen

6 kommentarer

 1. ÄLSKAR detta. och håller med om den historiska tristessen, så ofta den här hösten jag tänkt kring det, att såhär måste det ha varit att leva under krigstider många gånger också, en lång radda väntan i en tid som på ett sätt är undantag och anspänning och dramatik och på så många andra bara alldeles långdraget tråkigt.

 2. Fast bearnaise måste man röra i konstant 🙂 ta hand om dej, tack för att vi får läsa dina tankar och ditt liv!
  (Från Storbritannien där det är ännu värre..)

 3. älskar detta inlägg! håller verkligen med om att det är svintråkigt att leva mitt i en historisk händelse. kan vi inte bara få spola fram tiden tills detta är över?

 4. Hej! Jag har preis hittat din blogg via ditt inlägg om att läsa poesi, och kände att här kan jag fastna.
  Detta inlägg är med andra ord det andra jag läser av dig, så ”känner” dig inte (känner man någonsin någon som inte har personlig direktkontakt med?), men det här med blommor till begravning. Vet inte om det har hänt något eller i så fall vad som har hänt, men var där i början av hösten och det är verkligen piss…
  Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt, eller vad jag ska säga, men ta hand om dig ❤️

 5. nej men så otroligt välkomponerat inlägg – känner igen mig såååå mycket mvh fellow copywriter med hemmakontor, oändliga feedbackmail och alltid alltid ny presentation skickad 18.32

 6. åh men RELATE. stirrar in i datorskärmen. tentapluggar i tystnad. har i och för sig en hund, det måste jag säga är en räddning. ut i blåsten, ut i regnet. en nos vilandes på låret i tid och otid när jag sitter och skriver och läser.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *