Tacksamhet på parkettgolvet

öppna
Så igår hände detta. Med känslan av att hjärtat skulle kunna hoppa rakt ut vilken sekund som helst gick jag längs Götgatan och in på mäklarens kontor. Där skrev jag på några sista papper, väntade på att banken skulle föra över pengarna och så, till slut, fick jag nycklarna i min hand. Kunde såklart inte hålla mig efteråt utan gick raka vägen till mitt nya hem.
 
rosenlundsparken
Inspekterade min utsikt som visade upp sin höstigaste sida. Långt bort, rakt fram skymtar man Stadshuset. Det är sådant som mäklare får betalt för att säga på visning…
 
nycklar
Tog en glad och småkonstig nyckelselfie bara för att spara känslan.
 
hallandsgatan
Jag flyttar dock inte in förrän nästa lördag, tänkte nämligen fixa lite först. Måla om till exempel eftersom rosabeige stuckaturtapet känns sådär. Men golvet får vara precis som det är. <3
 
golvet
Efter att ha öppnat alla lådor och skåp och inspekterat vartenda hörn tog jag ett par minuter och la mig raklång på golvet i den helt tomma lägenheten. Sträckte ut mig som en sjöstjärna och bara låg där, fylld av tacksamhet och förundran över att detta nu är mitt. Ett litet ögonblick att spara för alltid.

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Åh påminner mig så mycket om när jag flyttade in i min lägenhet förra året! Åkte också direkt till lägenheten och filmade när jag satte nyckeln i låset hehe. Sen köpte jag sushi och åt på vardagsrumsgolvet :))

  2. Vilken känsla det är att gå nycklarna till sitt alldeles egna hem !
    Det är väldigt längesedan vi köpte vårt hus, men jag kommer ihåg känslan.
    Underbart!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *