Sensommarstilen

Hallihallå. Jag vill bara titta in och slå ett slag för det underbara konceptet sensommar. Alltså perioden då ens semesterminnen börjat blekna bort men när det fortfarande återstår drygt en månad innan hösten börjar. För så är det faktiskt, det är gott om tid kvar.
 
Just nu bjuder väderprognoserna i Stockholm på 20-23 grader och sol om dagarna. Luften är krispig och klar, solen värmer men inte på ett sådär svettframkallande sätt som i juli. Det är en ljuvlig tid att göra sina klädval i om ni frågar mig. Nu kan man nämligen få till de bästa kombinationerna och det utan att behöva täcka allt under en kappa.
 
Så jag gräver runt i min garderob och tänker långärmad blus och kjol, klänning och kängor, stickad tröja och shorts, väst eller kavaj istället för jacka, strumpor i skorna och en massa accessoarer. Det blir lekfullt och färgglatt och fint. Heja sensommarstilen, vad jag gillar dig! Här kommer lite inspiration till er som önskar.
 
sensommarstilen

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Älskar ändå den här perioden, det är tillräckligt varmt för att gå barbent men man kan också slänga på sig en jeansjacka utan att dö av värmeslag! 🙂

  2. Sensommar är värt att slå ett slag för! Älskar sensommar. Jag skriver den här kommentaren från balkongen i bh, svettandes 😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *