Nämen hej igen!

korv med bröd
 
Ju längre det går mellan inläggen desto svårare blir det att ta sats och skriva. Att slå upp den vita rutan och formulera sig och rätt vad det är har det gått tre dagar, en vecka, nästan två, så nu skriver jag igen för att riva min egen mur, för att nästa inlägg ska bli enklare. Sedan vi hördes sist har jag hunnit gå på fotboll och äta middag med vänner, fått en riktigt usel start på veckan och haft flera dagar fyllda av urtråkighet och tristess. Som tur var vände det lagom till jag fyllde år (29, en riktig icke-ålder på något vis) och hade en massa kompisar över på fest och bjöd på korv med bröd-buffé som visade sig vara ett genidrag. Och så kom mamma och pappa på besök och vi åt brunch på Berns och gick på Nationalmuseum och spelade Alfapet och vips så var helgen slut.
 
Sådär, då var det avklarat. Nu tänker jag att ni ska få hjälpa mig att bestämma vad nästa inlägg ska handla om så att det inte tar lika lång tid att få ihop som detta. Rubriken med flest röster tänker jag får bli den första efter detta och så tar vi resten därefter som det passar.
 
1. Boktips: Vilka böcker finns i min bokhög på nattduksbordet
2. Mina bästa/roligaste/oklaraste loppisfynd från den senaste tiden
3. Hur jag tänker när jag väljer kläder (inspirerat av Floras fina inlägg, vi har ganska olika strategier insåg jag)
4. Valfritt önskeinlägg, var god motivera
 
Jag hade tänkt få in en såndär fin liten omröstningsruta som man kan klicka i direkt här i inlägget men misslyckades tyvärr fatalt och nu är klockan snart midnatt så ja, får ni använda den gamla hederliga kommentarsfunktionen istället. Hoppas det är okej och att ni orkar. Tack! 🙂

Delta i diskussionen

44 kommentarer

  1. Nummer 4: typ, detta har hänt sista tiden/dagen/helgen/veckan? Hade på mig detta. Gick till jobbet och gjorde detta.
    Åt lunch. Fikade. Gick hem och åt middag. Tog öl med kompis/okänd/date. Etc. Gillar dina vardagsinlägg så mkt.

  2. Hej Julia!
    Har en liten modefråga du kanske vill hjälpa mig med? Har blivit bjuden till en studentfest där temat är "off". Man får tolka det hur stort eller litet man vill.. Jag känner väl att jag ändå vill ha en "fin outfit" jag känner mig bekväm i, men som ändå på något sätt knyter an till temat. Har du några tankar/idéer?
    Kram

  3. Älskar inläggen där du delar med dig av sånt du skriver! Mobilanteckningar etc… Kanske kan göra ett inlägg där läsare får dela med sig av texter också på ett visst tema? :)))

  4. vet ju vad det blev eftersom jag läser detta inlägg långt efteråt (i bloggvärldstid, hehe) – men kan man inte få önska 1:an också? vill jättegärna ha läsinspo! Med vänlig hälsning trogen läsare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *