Det kom ord

det kom ord
 
I april 2017 registrerade jag ett nytt instagramkonto och la en mapp på mitt skrivbord. Sedan hände ingenting. Jag blev feg, tänkte varför ska jag, vem skulle följa? Men orden fortsatte komma, jag skrev ner dem, delade några med er här på bloggen. Formulerade och ventilerade, för det var ju svårare att låta bli.
 
Två år har passerat och jag vet fortfarande inte om jag är redo, kanske blir man aldrig det, men nu kan ni i alla fall följa @detkomord på Instagram. Ett konto där jag samlar korta texter jag skrivit. Fragment av känslor, fiktiva anteckningar och högst verkliga ögonblick. Formen har min kompis Sara hjälpt mig med och hon är något av ett designgeni. Jag hoppas ni kommer gilla det!
 
det kom ord
 
det går inte
 
nåd
 
nattetid

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Så fint! Och modigt att du vågade! Kände precis samma innan jag startade mitt illustrationskonto, hade det registrerat i år innan jag la upp något jag med.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *