Utkast sommaren 2018

Min anteckningsapp i telefonen är full av listor. På saker jag ska läsa, göra, äta, köpa. På saker som killar gillar (Elon Musk, Johnnys senap, VM -94, Lana del Rey). På serier och filmer jag borde se men som jag vet att jag aldrig kommer titta på. Och däremellan så finns det lösryckta meningar. Ord som behövde skrivas ned i väntan på något annat. Ibland läser jag igenom dem, samlar ihop de begripligaste och delar dem i den här typen av inlägg. Här finns det fler om ni önskar: del 1del 2del 3del 4del 5 & del 6.
 
sant
 
tävlingen
 
blick
 
trapphuset
 
döda vinkeln
 
sand
 
falla ihop
 
stormen
 
bryggan
 
hur långt som helst
 
gryningen
 
barer

Delta i diskussionen

15 kommentarer

  1. Så fint du skiver, den sista träffade verkligen mina känslor just nu. Skulle passa så bra som affisch inramad och uppsatt på en vägg.

  2. Julia! Kan du inte förklara hur du tänker när du skriver en dikt?? Jag tycker så innerligt om att skriva små texter, men vet inte hur jag ska börja när jag vill skriva en dikt? Jag brukar översätta dikter från andra språk eller skriva om dina så att de passar mig, men vill lära mig börja från scratch! Tusen tack på förhand!! <3

  3. Skönt med kortare strofer ibland också. Lite mer hanterbart men fortfarande lika tankeväckande och vackert. Jag har så många halvskrivna låtar som jag inte vet vad jag ska göra med.

  4. alltså dina texter är så onpoint och magiska!!!
    känner att jag vill tapetsera hela mitt hem i dem! du borde göra en bok eller sälja tryck eller liknande!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *