Två saker att läsa

Hej ja, det är jag igen. Det har gått ett tag sen sist, jag har haft semester och inte tänkt på något annat än semester och de naturliga tankarna som hör till. På att använda tillräckligt stark solskyddsfaktor för att inte bränna mig vid havet, vilken av de slingriga serpentinvägarna det var som var avstängd nu igen, på den bästa smakkombinationen man kan uppbåda på tre skopor gelato, ja sådana saker. Semestersaker. Och nu är jag hemma i min lägenhet i Stockholm igen. Sörjer uttorkade växter som skrumpnat ihop helt och ställer fönster på vid gavel, struntar i att packa upp resväskan och äter en gång stuvade sedan frysta sedan mikrade makaroner till middag efter en vecka med pasta som kokats perfekt al dente. Tar en semester från semestern kanske man kan säga och det tänkte jag väl egentligen fortsätta med. För visst ska jag visa bilder för er och dela berättelser om saker som hänt och känts och kanske avslöja vilka gelatosmaker som faktiskt är de bästa, men det måste nog få vänta lite, lite till.
 
Så länge har jag lite andra saker åt er som ni kan läsa. Det är nämligen så att det eminenta bloggsällskapet Just Wanna Have Fun frågade om jag ville skriva lite hos dem och det ville jag ju såklart. Jag har faktiskt saknat en plats som deras på internet, där kreativiteten kommer i första hand och där den också ges allt det fantastiska utrymme den faktiskt förtjänar. Att ta med hela bloggen och dess pick och pack kändes dock lite läskigt (den har ju ändå bott här i över tolv år nu och blivit mer än bekväm, vid det här laget helt slutat sortera tidningarna, parkerat filttofflorna på soffbordet och ätit upp skålen med karameller som bara var till för prydnad) men ungefär en gång i månaden kommer jag skriva en lite krönikeaktig text som dyker upp där och hittills har jag hunnit med två.
 
kreativa sidan
Den första är mest en introduktion om mig själv och min syn på kreativitet och allt därtill.
 
osäkra stilen
Den andra texten handlar om hur jag tänker kring kläder och stil, helt enkelt en hyllning till den osäkra stilen!
 
Kika gärna in där och läs och när ni väl är där, glöm inte att kolla alla fina bloggar som finns på plattformen! Kanske det bästa som hänt bloggvärlden sen Sandra Beijer köpte sin drönare…

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *