Spellista februari 2018

spellista februari 2018
Varje vecka samlar jag ju mina 20 bästa nysläppta låtar i en spellista. Detta för att jag tycker det är så kul att lyssna igenom ny musik och för att det känns fint att kunna tipsa vidare om sådant jag gillar. I början av varje ny månad passar jag också på att samla mina favoriter från veckorna som gått, det bästa av det bästa helt enkelt. Lite färre låtar för den som önskar det, men fortfarande en chans att upptäcka nytt.
 
Den här gången blev det ganska mycket svenskt och ovanligt många artister som skriver sina namn i enbart versaler (är detta en ny trend kanske?). Här har ni i alla fall februari 2018!
 

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Hej!

    Du kanske har berättat om det, men vad är det för kurs du läser i skrivande? Hur mycket tid tar den osv? Och hur går det att kombinera med ditt andra jobb? Och hur är det att fortsätta jobba som copywriter när du nu även får skriva så mycket mer kreativt? Är det svårare att motivera sig till jobb? Frågar eftersom jag också arbetar som copy men längtar efter mer kreativt skrivande och mer frihet i skrivandet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *