Två julspellistor

Julmusik – denna eviga källa till kärlek och hat. Ibland älskar man den, ibland blir det för mycket… Därför tänkte jag dela med mig av två julspellistor som ni kan välja bland beroende på vilket humör ni är på.
 
nu är det jul igen
Först ut är en riktig trotjänare som fått hänga med och utvecklas sedan 2011. Den innehåller nu mer än 200 låtar varav en del är givna klassiker och andra mer moderna tillskott. Eftersom den är över elva timmar lång räcker den garanterat genom en hel dags julbak och bestyr. Alla låtarna ligger i bokstavsordning så här rekommenderas shuffleknappen för bästa upplevelse.
 
Lyssna på ⇒ Nu är det jul igen
 
 
 
pepparkakor
Näst på tur är en omtyckt spellista som jag gjorde förra året när jag överdoserat lite på den vanliga julmusiken. Så här beskrev jag den då: Ni vet känslan när man är nära ett migränanfall om man hör Last Christmas eller Mer jul spelas en gång till? När hysteriskt bjällerklang får en att rysa av obehag och man inser att man kan Michael Bublés julskiva utantill, även om man aldrig slagit på den frivilligt? Den här listan lindrar som två alvedon och försätter en i behaglig julstämning.
 
 

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. älskar er som sätter er och gör fina spellistor! jag har aldrig tålamodet och lyssnar därför bara på andras. snyltigt som attans, hehe. tack för najsiga tips!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *