Din guide i musikdjungeln

julia väljer 20 bästa nysläppen
 
Att leta ny musik är lite av en favoritsport för mig (önskar man kunde få friskvårdsbidrag för det, ping Skatteverket). Varje fredag brukar jag klistra mig vid Spotify och lyssna igenom alla nya låt- och albumsläpp som kommer i min väg. Mina favoriter drar jag sedan till en låååång spellista som helt och hållet saknar struktur, men nu är det ändring på det.
 
Jag har nämligen förstått att det är fler än jag som gillar att upptäcka ny musik, men att alla kanske inte riktigt har samma tid och ork att gräva runt i Spotifys bibliotek. Därför presenterar jag idag Julia väljer: 20 bästa nysläppen. En spellista med mina favoritlåtar som har max två veckor på nacken. Perfekt för er som vill få bättre musikkoll och hitta nya favoriter. In och följ så uppdaterar jag den kontinuerligt åt er!
 

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Fantastiskt! Dansade just tryckare till "Hurts to liv" med min fyra månader gamla dotter och hon somnade direkt. Tack för tipset, ser fram emot fler!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *