Utkast sommaren 2017

Jag samlar på ord och meningar. Ibland för att jag vill, men oftast för att jag måste. Ett plötsligt behov uppstår, jag behöver få ur mig orden och därför fyller jag min telefon med obegripliga anteckningar som i stunden känns livsviktiga. Jag har skrivit på dansgolv på nattklubbar, på tunnelbanan om morgnarna, under långsamma möten på jobbet, i baksätet på taxibilar. Det finns ingen rutin, det är bara vad jag gör, vill och måste.
 
Här är sådant som hamnat i mina anteckningar den senaste tiden. Ord staplade på varandra, helt utan röd tråd. Sådant som bara behövde hitta ut. Om ni gillar det hittar ni fler utkast här: del 1del 2, del 3 & del 4.
 
förlorarna
 
coca-cola
 
neon och bas
 
hägg och syren
 
skriv en bok
 
själsligen uttänjd
 
lokala skurar
  
högsta våningen 
 
triss
  
ingen alls
 
spår
  
hjärtklappning
 
unket
 
östersjön
 
storm

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. åh så himla fint! <3
    men var skriver du dina anteckningar för att få det där fontet? gillar att anteckningarna ser så cleana ut

  2. Når jeg leser det du skriver, så vil jeg alltid lese mer. Om du hadde skrevet en bok, eller samlet alle anteckningar i en bok, i det minste, så hadde jeg kjøpt den til meg selv, og kjøpt den i gave til alle jeg kjenner som vet å sette pris på vakre ting.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *