Olle & Malin gifter sig

olle & malin
 
olle & malin
 
olle & malin
 
För två helger sedan gifte sig mina kompisar Olle och Malin. Vi gick i samma klass på universitet och de blev tillsammans under vårt tredje och sista skolår. Drygt fem år senare var det dags för bröllop och det var en så fin och festlig dag! Vi var ett stort gäng gamla klasskompisar som tillsammans med deras släkt och vänner fick fira kärleken på allra bästa vis.
 
olle & malin
 
olle & malin
 
olle & malin
 
olle & malin
 
Vigseln ägde rum i Katarina kyrka på Söder och det var en jättefin stund med personlig präst, härliga låtval (bland annat var Moto Boy där och spelade Don’t Release Me From Your Spell så att tårarna flödade) och två självklara: ”JA!”. Efteråt fortsatte dagen, kvällen och natten med fest, dans och middag på Ersta terass med utsikt över hela Stockholm. Bröllop är ju den ultimata kärleksfesten och det känns fint att ha några år med fler bröllop framför sig. Nu återstår bara att se vilka kompisar som står på tur.
 
bröllopskläder
 
bröllopskläder
Jag hade (omedvetet eller undermedvetet) matchat inbjudan med min klädsel. Eftersom jag inte fick några jättebra bilder på hur allt såg ut på, tog jag ett par i efterhand där det är lättare att se alla detaljer.
 
bröllopskläderDen blommiga klänningen är köpt på Zara och till den lyckades jag hitta ett par klackar i precis samma nyans från H&M.
 
bröllopskläderI midjan hade jag ett skärp från Gucci och i öronen ett par gamla örhängen. Naglarna målade jag i nyansen high class affair från Essie. Här ser ni också inbjudan som jag matchat ganska väl, inte sant?
 
bröllopskläderI samma veva som jag köpte de gröna klackarna på H&M hittade jag också dessa rosa sneakers som fick bli backup-skor. Man vill ju inte få sin festkväll förstörd av ömma fötter, så då är ett par platta skor givna i packningen. Men de behövdes faktiskt inte under kvällen så nu har de fått bli vardagsskor istället. Den svarta lilla mockaväskan köpte jag i Amsterdam i våras från designern Daphny Raes. Klart slut, bröllopstjut!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Motoboy?!! Alltså hjälp vad mycket tonårshjärtsnörp! Iofs ger han mig fortf hjärtsnörp :)) Jag hade inte bangat på Young Love på mitt bröllop!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *